Gestionam detaliile, tu bucura-te de rezultate

Management proprietate regim hotelier

Acasa
Servicii
Management proprietate

Ai o proprietate? Noi avem solutiile

Serviciul de management proprietate este conceput pentru a asigura gestionarea eficienta si profesionala a tuturor aspectelor cheie ale afacerii de inchiriere pe termen scurt. Prin intermediul acestui serviciu, proprietarii beneficiaza de o administrare fara griji, permitandu-le sa se concentreze pe cresterea si dezvoltarea afacerii lor.

Administrare inchiriere pe termen scurt

Management rezervari:

Include o gestionare cuprinzatoare a tuturor rezervarilor, tratand fiecare detaliu cu atentie si precizie. Incepand cu primirea si procesarea solicitarilor de rezervare, urmarind confirmarea si actualizarea constanta a calendarului, si pana la mentinerea unei comunicari clare cu oaspetii, fiecare pas este optimizat pentru eficienta maxima.

Asistenta completa pentru oaspeti:

Oferim un nivel ridicat de suport pentru oaspeti, fiind pregatiti sa raspundem prompt la orice intrebare si sa oferim recomandari si sfaturi locale. Fiecare oaspete este tratat cu cea mai mare grija si atentie, pentru a asigura o sedere placuta si fara probleme.

Gestionarea situatiilor neprevazute:

Echipa este pregatita sa faca fata rapid si eficient oricarei provocari, inclusiv situatii de urgenta, intarzieri sau neclaritati. Abilitatea de a oferi solutii imediate si adecvate este cruciala pentru mentinerea standardelor inalte de satisfactie a oaspetilor si pentru protejarea reputatiei proprietatii.

Am inceput sa lucram impreuna acum aproape sase luni. In tot acest timp, toate mesajele au avut raspuns prompt, toate problemele s-au rezolvat repede si bine, toate actiunile au fost profitabile. Ma bucur sa fac echipa cu o echipa eficienta si profesionista.
Elena Costi

Procesul de check-in si check-out:

Ne asiguram ca toate aspectele legate de check-in si check-out sunt gestionate eficient. Fiecare procedura este structurata pentru a asigura o experienta fluida si agreabila pentru oaspeti, cu instructiuni clare si detaliate. Echipa noastra se asigura ca fiecare spatiu este pregatit impecabil pentru sosirea oaspetilor, punand un accent deosebit pe detalii si pe confortul acestora.

Coordonarea serviciului de curatenie:

Punem accent pe asigurarea unui mediu curat si primitor. Serviciul de curatenie este coordonat cu rigurozitate, asigurandu-ne ca fiecare camera este in conditii optime si intampina oaspetii intr-un spatiu curat si ingrijit. Standardele noastre inalte de curatenie sunt mentinute printr-o abordare meticuloasa si atenta la fiecare detaliu.

Serviciul de spalare si ingrijire textila:

Pe langa curatenia standard, coordonam cu atentie serviciile de spalatorie si ingrijire a textilelor. Asiguram ca lenjeria de pat, prosoapele si alte textile sunt intotdeauna curate, proaspete si de cea mai buna calitate. Fiecare articol este tratat cu grija pentru a oferi oaspetilor confortul si sentimentul de binevenit pe care il merita.

Gaseste solutia perfecta pentru proprietatea ta

Esti la un pas de a debloca potentialul maxim al proprietatii tale. Fie ca este vorba de listare pe platforme de top, gestionarea rezervarilor, design interior sau promovare online, avem expertiza necesara.

Oferta administrare proprietate
Scroll to Top