Transforma administrarea proprietatii tale

Suport permanent pentru oaspeti

Disponibilitate continua pentru a asigura confortul si satisfactia oaspetilor, gestionand eficient orice intrebari sau solicitari.

Promovare pe platforme de inchiriere

Expertiza avansata in promovarea proprietatii pe platformele principale de inchiriere, sporind vizibilitatea si atractivitatea pentru un public mai larg.

Fotografii profesionale

Imagini profesionale care evidentiaza calitatile unice ale spatiului, creand un profil atragator si convingator pentru potentialii oaspeti.

Management proactiv recenzii

Monitorizare si interactiune strategica pentru a imbunatati constant calificativele proprietatii, contribuind la construirea unei reputatii solide.

Analiza periodica a performantei

Rapoarte si evaluari periodice pentru a masura si imbunatati constant performanta proprietatii, maximizand rentabilitatea.

Transforma administrarea proprietatii tale

Nume
Email
Telefon
Tip proprietate
Oras
Servicii


Mesaj
Mesajul a fost trimis! Veti fi contactat in cel mai scurt timp.
A aparut o eroare la trimiterea formularului. Va rugam sa verificati din nou toate campurile formularului.

Solutii complete de administrare proprietate

Listare proprietate

Configurare conturi Airbnb si Booking
Optimizare strategica profil
Elaborare descrieri proprietate
Consultanta denumire proprietate

Management proprietate

Optimizare si control al rezervarilor
Asistenta completa pentru oaspeti
Management servicii de curatenie
Rezolvarea situatiilor neasteptate

Fotografii profesionale

Fotografie imobiliara de inalta calitate
Folosirea echipamentelor foto de top
Servicii editare la standarde profesionale
Pachet de 100+ de fotografii

Promovare online

Design logo personalizat
Creare pagina Facebook
Creare cont Instagram
Inregistrare locatie pe Google Maps

Documentatie legala

Obtinere certificat clasificare turistica
Suport pentru declaratii taxe turism
Modificare a regimului fiscal al proprietatii
Consiliere pentru declararea impozitelor

Evaluare imobiliara

Evaluatori autorizati ANEVAR
Determinare valoare pentru impozitare
Documentatie de evaluare completa
Evaluare Proprietate Imobiliara

“Locuiesc in afara tarii si colaborarea cu o firma de management hotelier este cea mai buna varianta pentru mine. Chiar daca sunt departe, sunt la curent cu tot ce se intampla cu studiourile pe care le-am dat spre administrare. Rentoro ma ajuta cu absolut tot ce este nevoie pentru ca eu sa fiu linistita si sa ma bucur de veniturile pe care acestea mi le aduc.”

Ana Faur

“Pentru mine cel mai simplu este sa am parte de toate serviciile din acelasi loc. Seriozitate, promptitudine si profesionalism. Sunt multumita si recomand Rentoro tuturor celor care vor sa scape de stresul pe care il reprezinta sa te ocupi personal de platformele de inchiriere, preturi, turisti, rezervari etc.”

Diana Manolache

“Initial m-am gandit sa apelez la Rentoro doar pentru partea de administrare in regim hotelier, dar m-au ajutat si cu alte servicii precum listarea conturilor pe platformele Airbnb si Booking sau intocmirea si depunerea documentelor necesare pentru obtinerea certificatului de clasificare turistica. Sunt foarte seriosi si ofera un raport calitate-pret corect.”

Marian Barbu

“Trecem printr-o perioada foarte aglomerata si am decis sa apelam la property management prin Rentoro. Inca de la inceput am simtit ca facem o alegere buna si nu m-am inselat. In plus am ales si serviciul de fotografiere profesionala pentru ca am inteles ca pozele sunt primul impact pe care oaspetele il are cu proprietatea, iar prima impresie este cea care conteaza. Recomand cu drag!”

Andreea Nica

“Am inceput sa lucram impreuna acum aproape sase luni. In tot acest timp, toate mesajele au avut raspuns prompt, toate problemele s-au rezolvat repede si bine, toate actiunile au fost profitabile. Ma bucur sa fac echipa cu o echipa eficienta si profesionista.”

Elena Costi

“Sunt foarte multumit de colaborarea cu Rentoro. Sunt foarte bine informati si pusi la punct cu tot ce trebuie pentru administrarea unei proprietati. Raspund foarte prompt oricaror solicitari venite din partea clientilor sau a proprietarilor. De asemenea, am colaborat foarte bine pentru intocmirea documentatiei necesare intrarii in legalitate a unei proprietati in regim hotelier.”

Ciprian Ogarca

“Avem placerea de a lucra cu Rentoro, ca administrator de inchiriere Airbnb si nu am putea fi mai multumiti de serviciile oferite. Atentia la detalii, timpii de raspuns rapid si profesionalismul le definesc activitatea. De la gestionarea rezervarilor pana la asigurarea ca apartamentul nostru este in stare buna pentru oaspeti, Rentoro s-a ocupat de totul cu usurinta. Colaborarea noastra este minunata si recomandam cu caldura serviciile lor oricui cauta un administrator de inchiriere Airbnb de incredere si eficient.”

Alina Dabija

Scroll to Top