Acasa
Proprietati
Elma Studio

Elma Studio

de la
239 lei/noapte
4 oaspeti
1 dormitor
2 paturi
1 baie
40 mp
Parcare gratuita

Elma Studio din Sinaia ofera o experienta de cazare unica, intr-un decor montan pitoresc, ideal pentru pana la patru persoane. Interiorul este decorat in tonuri calde, cu predominanta elementelor din lemn si culori pamantii, creand o atmosfera primitoare si confortabila. Bucataria este complet echipata, facilitand prepararea si servirea meselor intr-un cadru intim. Accentele de design sunt atent alese pentru a reflecta atmosfera calduroasa a locatiei.

Curatenia este tratata cu seriozitate maxima, studio-ul fiind intretinut la standarde inalte pentru a oferi un mediu sanatos si placut. Elma Studio permite oaspetilor sa se bucure de independenta totala datorita sistemului de self-check-in si ofera parcare gratuita, fiind astfel o alegere excelenta pentru cei care cauta liniste departe de agitatia urbana.

Locatie:

Recenzii oaspeti:

Se vede de cand intri in apartament ca gazdele si-au dat tot interesul pentru confortul calatorilor. Pe langa faptul ca este foarte frumos amenajat dpdv estetic, cu mobila si accesoriile de calitate, intrerupatoare si oglinda smart, semineu electric, apartamentul are toate lucrurile de care ai putea avea nevoie pentru o sedere de scurta sau lunga durata. Una peste alta ne-am simtit foarte bine, iar apartamentul este chiar minunat si merita rezervat.
Sandra
Studioul cu vedere la munte, amenajat cu bun gust, foarte curat, si contine tot ce e necesar pentru un sejur.
Cirlig

Rezerva acum

Iunie 2024
LMMJVSD
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24332 lei
25332 lei
26332 lei
27332 lei
28
29
30332 lei
Pretul se modifica cu 25 lei/noapte/persoana pentru mai mult de doi oaspeti
Te rugam sa selectezi o perioada.

Gaseste solutia perfecta pentru proprietatea ta

Esti la un pas de a debloca potentialul maxim al proprietatii tale. Fie ca este vorba de listare pe platforme de top, gestionarea rezervarilor, design interior sau promovare online, avem expertiza necesara.

Oferta administrare proprietate
Scroll to Top