Creare site
apartament de vacanta

Acasa
Servicii
Creare website

Transformam vizitatorii online in oaspeti fideli

Serviciul de creare website pentru proprietati in regim hotelier este esential pentru proprietarii care doresc sa-si maximizeze vizibilitatea online si sa atraga mai multi clienti direct. Acest serviciu include mai multe caracteristici esentiale care contribuie la o prezentare eficienta si atractiva a proprietatii.

Web Design Apartament Regim Hotelier

Website-ul include o descriere completa a proprietatii, evidentiind facilitatile disponibile si avantajele pe care le oferiti, toate prezentate printr-un design intuitiv si atractiv. Galeria foto permite afisarea unui numar nelimitat de imagini, oferind vizitatorilor ocazia de a explora vizual fiecare colt al proprietatii.

Sunt incluse, de asemenea, descrieri succinte ale imprejurimilor si obiectivelor turistice din apropiere, sugerand activitati si atractii care pot imbogati experienta oaspetilor. Sectiunea de recenzii, ce cuprinde testimoniale de pe platforme de inchirire cum ar fi Airbnb, Booking.com, TripAdvisor si Google Maps, este esentiala pentru cresterea increderii vizitatorilor.

Integrarea hartii Google Maps faciliteaza localizarea usoara a proprietatii, iar listarea regulilor casei contribuie la stabilirea asteptarilor inca de la inceput. Pentru comoditatea oaspetilor, se include un formular de rezervare directa care permite efectuarea rezervarilor fara comisioane aditionale de pe platformele de inchiriere.

Website-ul asigura sincronizarea cu calendarele de pe Booking si Airbnb, asigurand o gestionare eficienta a disponibilitatilor. De asemenea, sunt adaugate link-uri catre retele de socializare, imbunatatind prezenta online si facilitand interactiunea cu oaspetii. Designul optimizat pentru dispozitivele mobile asigura o navigare usoara si accesibila de pe orice tip de dispozitiv.

In completare, un panou de administrare a continutului este furnizat pentru a permite actualizari rapide si usoare ale informatiilor de pe site, oferind proprietarului control complet asupra continutului afisat.

Serviciul de creare site este conceput pentru a oferi o solutie completa si profesionala pentru promovarea proprietatilor in regim hotelier, facilitand o experienta imbunatatita atat pentru proprietari, cat si pentru vizitatori.

Gaseste solutia perfecta pentru proprietatea ta

Esti la un pas de a debloca potentialul maxim al proprietatii tale. Fie ca este vorba de listare pe platforme de top, gestionarea rezervarilor, design interior sau promovare online, avem expertiza necesara.

Oferta administrare proprietate
Scroll to Top