Fiecare imagine spune o poveste

Fotografie imobiliara
profesionala

Acasa
Servicii
Fotografii profesionale

Imagini care vorbesc pentru proprietatea ta

Serviciul de fotografie imobiliara profesionala se axeaza pe realizarea celor mai bune imagini pentru proprietati. Utilizarea tehnologiei de varf si o atentie riguroasa pentru fiecare detaliu permit scoaterea in evidenta a tuturor calitatilor esentiale ale proprietatii, asigurand o prezentare in cel mai avantajos mod posibil.

Fotografie imobiliara profesionala

Fotografie de inalta calitate:

Fiecare fotografie capteaza esenta proprietatii, evidentiind punctele forte si elementele unice care o diferentiaza. Procesul de fotografiere pune accent pe redarea fidela a spatiilor, culorilor si atmosferei, permitand astfel potentialilor oaspeti sa experimenteze vizual proprietatea inainte de a o vizita.

Echipament fotografic de ultima generatie:

In realizarea acestor fotografii se utilizeaza echipamente de top, care asigura fiecarei imagini claritate exceptionala si un nivel inalt de detaliu:

Canon EF 14mm Obiectiv Foto DSLR F2.8L II USM
Canon EF 85mm f/1.4 IS L USM
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
Canon EF 35mm Obiectiv Foto DSLR F2 IS USM
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM Obiectiv Foto DSLR
Godox AD200Pro Pocket Flash Blit Portabil TTL 200W
Canon EOS R6 Aparat Foto Mirrorless Full-Frame 20.1 MP
Canon EOS 5D Mark IV Aparat Foto DSLR 30.4MP CMOSP

Tehnici avansate de iluminare si compozitie

Utilizarea tehnicii sofisticate in iluminare si compozitie contribuie semnificativ la scoaterea in relief a caracteristicilor esentiale ale fiecarui spatiu, fie ca este vorba de interioare sau de exterioare. Aceasta include utilizarea unghiurilor si a luminii pentru a sublinia aspectele distincte si a crea o atmosfera atragatoare si primitoare in fotografii.

Trecem printr-o perioada foarte aglomerata si am decis sa apelam la property management prin Rentoro. Inca de la inceput am simtit ca facem o alegere buna si nu m-am inselat. In plus, am ales si serviciul de fotografiere profesionala pentru ca am inteles ca pozele sunt primul impact pe care oaspetele il are cu proprietatea, iar prima impresie este cea care conteaza. Recomand cu drag!
Andreea Nica

Editare profesionala:

Editarea fiecarei fotografii se face cu o precizie meticuloasa, ajustand lumina, culorile si contrastul pentru a asigura ca fiecare imagine transmite calitatea si estetica proprietatii. Procesul de editare este esential pentru a transforma fotografiile bune in imagini extraordinare, care impresioneaza si atrag potentialii clienti.

100+ fotografii editate profesional:

Serviciul de fotografie imobiliara ofera un numar generos de peste 100 de fotografii profesionist editate, garantand o varietate extinsa de optiuni pentru ilustrarea proprietatii. Diversitatea imaginilor permite o prezentare completa si atragatoare a proprietatii, acoperind toate unghiurile si facilitatile importante. Fiecare set de fotografii este atent selectionat si procesat pentru a asigura ca reprezentarea vizuala a proprietatii este nu doar completa, dar si captivanta, incurajand potentialii oaspeti sa exploreze si sa rezerve.

Gaseste solutia perfecta pentru proprietatea ta

Esti la un pas de a debloca potentialul maxim al proprietatii tale. Fie ca este vorba de listare pe platforme de top, gestionarea rezervarilor, design interior sau promovare online, avem expertiza necesara.

Oferta administrare proprietate
Scroll to Top