Creeaza impact – Atrage clienti – Obtine rezervari

Promovare online proprietate

Acasa
Servicii
Promovare online

Vizibilitate online pentru proprietatea ta

Serviciul de promovare online are scopul de a sustine dezvoltarea prezentei digitale si atragerea unui numar mai mare de clienti pentru proprietatea inchiriabila in regim hotelier. Abordarea este cuprinzatoare si se ajusteaza nevoilor specifice, oferind solutii eficiente pentru cresterea brandului si a numarului de rezervari.

Promovare online proprietate in regim hotelier

Design logo personalizat:

Logo-ul reprezinta un element fundamental in identitatea vizuala a afacerii. Cu o experienta solida in design grafic, va oferim posibilitatea de a crea un logo distinctiv si memorabil. Acesta va reflecta esenta si valorile proprietatii, contribuind astfel la consolidarea brandului si la atragerea atentiei potentialilor clienti.

Creare conturi social media:

Serviciul include crearea conturilor pe platformele de social media Facebook, Instagram si TikTok, urmarind o strategie integrata in promovarea online a proprietatii. Aceasta implica nu numai crearea conturilor, dar si selectarea imaginilor de profil si de coperta si realizarea primelor postari, pentru a stabili o baza solida de comunicare.

Importanta social media in procesul de decizie pentru cazare este un factor important in strategia de promovare. Prin urmare, serviciul se concentreaza pe dezvoltarea unei prezente online puternice, capabila sa capteze atentia si sa influenteze alegerile potentialilor clienti.

Prezenta pe social media, evidentiata printr-un numar mare de urmaritori, nu numai ca arata popularitatea, ci si creste credibilitatea afacerii in domeniul cazarilor in regim hotelier. Construirea unei comunitati active si implicarea acesteia sunt esentiale pentru consolidarea increderii clientilor si pentru sustinerea succesului pe termen lung al afacerii.

Pentru mine cel mai simplu este sa am parte de toate serviciile din acelasi loc. Seriozitate, promptitudine si profesionalism. Sunt multumita si recomand Rentoro tuturor celor care vor sa scape de stresul pe care il reprezinta sa te ocupi personal de platformele de inchiriere, preturi, turisti, rezervari etc.
Diana Manolache

Inregistrare proprietate pe Google Maps:

Inregistrarea locatiei pe Google Maps este un pas esential in strategia de promovare a unei proprietati. Beneficiile includ:
» Initierea de conversatii cu potentiali oaspeti: ofera posibilitatea de a raspunde la intrebarile acestora si de a incepe dialoguri valoroase.
» Generarea de trafic catre site-ul web sau paginile de social media: un profil bine structurat pe Google Maps poate redirectiona vizitatorii catre alte platforme digitale ale proprietatii.
» Prezentarea afacerii prin imagini: imaginile relevante si de calitate pot creste interesul si atractia fata de proprietate.
» Construirea reputatiei prin recenzii: recenziile pozitive cresc increderea potentialilor clienti si contribuie la construirea unei reputatii solide.

In plus, marcarea precisa a adresei proprietatii pe Google Maps asigura ca aceasta este usor de localizat si accesat de oaspeti. Acest aspect este esential pentru o experienta fara probleme a vizitatorilor si creste probabilitatea ca acestia sa revina.

Influencer marketing:

Colaborarea cu influenceri specializati in domeniul calatoriilor, care au experienta si o comunitate numeroasa interesata de cazari unice, constituie un atu important. Acesti influenceri aduc cu ei nu doar un numar mare de urmaritori, ci si o intelegere profunda a nevoilor si preferintelor audientei lor in materie de calatorii si cazare.

Beneficii ale acestei abordari:
» Cresterea notorietatii brandului: colaborarea cu influenceri sporeste vizibilitatea si recunoasterea afacerii.
» Patrunderea pe piete noi: expunerea prin influenceri ajuta la atingerea unor segmente noi de piata.
» Cresterea numarului de followers pe social media: prezenta influencerilor amplifica numarul de urmaritori si interactiunile pe platformele de social media.
» Obtinerea de feedback despre proprietate: interactiunea cu o comunitate mai larga aduce perspective valoroase asupra afacerii.
» Cresterea credibilitatii si increderii: asocierea cu influenceri de renume imbunatateste perceptia publica asupra brandului.
» Oferirea de continut nou audientei: colaborarile aduc continut diversificat si interesant pentru publicul tinta.

Gaseste solutia perfecta pentru proprietatea ta

Esti la un pas de a debloca potentialul maxim al proprietatii tale. Fie ca este vorba de listare pe platforme de top, gestionarea rezervarilor, design interior sau promovare online, avem expertiza necesara.

Oferta administrare proprietate
Scroll to Top