De la concept la realitate

Design interior
proprietati imobiliare

Acasa
Servicii
Design interior

Spatii transformate, experiente imbunatatite

Serviciul de design interior este conceput pentru a transforma si imbunatati spatiile, oferind o serie de solutii adaptate nevoilor fiecarei proprietati.

Redecorare proprietate imobiliara:

Redecorarea reprezinta o parte integranta a serviciului de design interior, avand ca obiectiv principal revitalizarea spatiului printr-o serie de schimbari strategice, dar accesibile. Acest proces nu se limiteaza la o simpla modificare estetica, ci urmareste sa transforme atmosfera si functionalitatea spatiului. Schimbarile de redecorare includ selectarea atenta a culorilor, care pot influenta profund starea de spirit si perceptia dimensiunii unei incaperi. De exemplu, nuantele deschise pot mari vizual un spatiu mic, in timp ce culorile intense pot adauga profunzime si caracter.

Texturile joaca, de asemenea, un rol important, adaugand complexitate si confort vizual si tactil. Introducerea de texturi variate, cum ar fi tapiserii, perne decorative sau covoare, poate transforma un spatiu monoton intr-unul vibrant si primitor.

Accentele decorative sunt alese cu scopul de a completa armonios spatiul, aducand un suflu nou fara a fi nevoie de schimbari majore. Elemente cum ar fi tablourile, obiectele de arta, plantele sau iluminatul decorativ sunt utilizate pentru a adauga personalitate si stil, fara a supraincarca spatiul.

Prin redecorare, se urmareste crearea unui echilibru intre estetica si confort, asigurand ca fiecare modificare contribuie nu doar la frumusetea spatiului, ci si la crearea unei atmosfere placute si relaxante. Scopul final este transformarea locuintei intr-un loc in care estetica se imbina perfect cu functionalitatea, oferind o experienta de locuire imbunatatita.

Planuri 2D:

Sectiunea privind planurile 2D este o componenta vitala a serviciului de design interior, oferind o baza solida pentru intregul proces de planificare si executare. Utilizand programe specializate de arhitectura, se elaboreaza planuri detaliate care ofera o viziune clara asupra distributiei si structurii spatiului. Aceste planuri sunt cruciale pentru a asigura ca toate elementele de design se incadreaza armonios si eficient in spatiul disponibil.

Planul instalatiilor este esential pentru coordonarea si integrarea sistemelor electrice, de incalzire si sanitare. Acesta ajuta la evitarea posibilelor complicatii in fazele ulterioare de executie, asigurand ca toate elementele functionale sunt corect amplasate si accesibile. Planul plafonului ofera o perspectiva asupra posibilelor elemente decorative si de iluminat, precum si a altor caracteristici structurale. Acesta este un aspect important in stabilirea tonului estetic general al incaperii si in asigurarea unei distributii echilibrate a luminii.

Planul mobilierului este elaborat pentru a asigura o utilizare optima a spatiului, fara a sacrifica stilul sau functionalitatea. Prin aceste planuri, se determina amplasarea ideala a mobilierului, asigurandu-se ca fiecare element contribuie la crearea unui spatiu unitar si practic. Planul stereotomiilor, care se refera la decupajele necesare in pereti sau alte suprafete, este de asemenea inclus, asigurand ca modificarile structurale se potrivesc cu restul designului. Aceste planuri 2D nu sunt doar un instrument util in faza de proiectare, ci si un ghid valoros in timpul executiei, asigurand ca viziunea de design devine realitate intr-un mod organizat si eficient.

Randari 3D:

Randarile 3D fotorealistice constituie un element cheie in cadrul serviciului de design interior, aducand un nivel avansat de claritate si detaliu in prezentarea proiectelor. Aceste imagini sunt create folosind tehnologii de ultima generatie, care permit redarea fidela a culorilor, texturilor, luminii si umbrelor, reflectand cu precizie viitorul design al spatiului. Prin aceste randari, clientii pot obtine o intelegere profunda si realista a conceptului propus, permitandu-le sa aprecieze nu doar aspectul estetic, ci si ambianta generala a designului.

Randarile 3D ofera o vizualizare din multiple perspective, oferind o imagine completa a spatiului, care include dispunerea mobilierului, schema de culori, iluminarea si chiar elementele decorative. Aceasta permite identificarea si rezolvarea oricaror probleme de design inainte de implementarea fizica, economisind timp si resurse.

Devize pentru materiale si obiecte de mobilier:

In procesul de design interior, intocmirea devizelor pentru materiale si obiecte de mobilier este o etapa esentiala care asigura gestionarea eficienta a resurselor proiectului. Aceasta lista detaliata include finisaje, materiale, mobilier si elemente de decor, fiind alcatuita cu atentie pentru a se potrivi cu stilul, functionalitatea si bugetul proiectului. Scopul este de a asigura ca toate elementele selectate contribuie la realizarea unei armonii estetice, in timp ce respecta constrangerile financiare.

Devizele sunt elaborate cu grija pentru a oferi o estimare cat mai exacta a costurilor. Acest lucru permite clientilor sa aiba o viziune clara asupra investitiei necesare si sa ia decizii informate in legatura cu alocarea bugetului. Prin detalierea fiecarui element, de la tipurile de lemn utilizate in mobilier pana la texturile finisajelor si fabricile obiectelor de decor, se asigura o transparenta totala si se evita surprizele neplacute in timpul implementarii proiectului.

Mai mult, aceasta etapa permite ajustarea si optimizarea planului de design in functie de resursele disponibile. De exemplu, se pot explora alternative de materiale care ofera un raport calitate-pret favorabil, sau se pot face ajustari ale selectiei de mobilier pentru a se incadra in bugetul stabilit, fara a compromite calitatea sau aspectul final dorit.

Gaseste solutia perfecta pentru proprietatea ta

Esti la un pas de a debloca potentialul maxim al proprietatii tale. Fie ca este vorba de listare pe platforme de top, gestionarea rezervarilor, design interior sau promovare online, avem expertiza necesara.

Oferta administrare proprietate
Scroll to Top